Trænger din veterantraktor til nye slanger i dækkene? Så er du landet det rette sted, for her på siden ser du vores udvalg af slanger til traktordæk. Her er slanger til både fordæk og bagdæk, og naturligvis til forskellige dækstørrelser og dæktyper, som græsdæk. Så mon ikke, du finder det, du leder efter? Hvis du er på udkig efter flere reservedele til veterantraktorer, så kan vi også være behjælpelige. Her på Agriparts kan du nemlig, foruden slanger til traktordæk, finde reservedele til Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson.

Se vores velassorteret udvalg af slanger til traktordæk herunder, og kontakts osendelig, hvis du har nogle spørgsmål til dit køb. 

Find de rigtige slanger til traktordæk

Vi har gjort det nemt at finde nye slanger til dine traktordæk. Alle vores traktordæk sælges naturligvis med slanger, men skulle uheldet være ude, og dækket punkteret, så kan det jo blive nødvendigt med en ny slange.

Her på siden har vi slanger i flere forskellige størrelser, og under hvert produkt er det angivet, hvilken dækstørrelse slangen passer til. Det er naturligvis også tydeligt angivet, om slangen passer til et fordæk eller et bagdæk. Så er du sikker på, at du modtager det rigtige produkt med posten.

Mangler du udstyret til at udskifte delene på din veterantraktor eller holde øje med trykket i dine dæk, så de holder så længe som muligt? Så kan du tage et kig på vores udvalg af dæktrykmålere og andet værktøj til traktorværkstedet.

Hvis du er i gang med den helt store restaurering, kan du også se efter reservedele og værktøj under kategorierne Universaldele og Tilbehør & Diverse. Og så kan du naturligvis også se hele vores udvalg af traktordæk, hvis en ny slange ikke er nok. 

God service på traktordæk slanger og andre reservedele til veterantraktorer

Vi elsker veterantraktorer og har stor viden herom. Derfor finder du et stadigt voksende udvalg af gode reservedele her på siden – alt sammen til priser, som de fleste kan være med på. Det er nemlig en del af vores mission at tilbyde kvalitetsvare til fornuftige priser.

Blandt udvalget af gode reservedele finder du f.eks. dele til Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson.

Vi er en webshop, men vores service er lige så god som i en fysisk butik. Så skulle du have spørgsmål til vores produkter, f.eks. til vores slanger til traktordæk, eller er der et produkt, du mangler, så kontakt os endelig.

Vi har telefontid alle hverdage fra 8-10, og du kan naturligvis også altid sende os en mail.

Vi ser frem til at høre fra dig.