Om os

Agriparts.dk er et enkeltmandsfirma med lidt hjælp på kontoret.

Vi driver en webshop, hvor vi koncentrerer os om at give vores kunder den bedste service i branchen. Vores ambition er at tilbyde:

  • God service
  • Produkter til rimelig pris og i god kvalitet
  • En webshop, som er nem at finde rundt i
  • Hurtig leveringstid

Da vi har tilknytning til Danmarks Ferguson Museum, har vi en stor professionel viden inden for Ferguson-traktorer. Så har du spørgsmål eller søger rådgivning herom, må du endelig sende os en mail. Vi besvarer selvfølgelig også spørgsmål om andre fine traktorer, og er der varer, du mangler, og som du ikke lige kan finde, er du velkommen til at kontakte os på mail. Vi vil stræbe efter at kunne give dig et hurtigt svar på din henvendelse.

Vi har valgt Sparex som vores hovedleverandør, fordi vi mener, at de har et bredt udvalg, som favner både Veteran- og Classic-traktorer.

Volvo fra Sverige har vi også sat vores lid til samt andre gode leverandører i England. Så vi håber at kunne hjælpe så mange som muligt.

Vi arbejder på højtryk med at lægge nye varer ind i shoppen hele tiden. Men kan du alligevel ikke finde det, du søger, så send os en mail med traktormodel og beskrivelse af det, du søger. Så undersøger vi nærmere. For at gøre det nemmere, kan du kan finde varenumre på Sparex’ hjemmeside.