Om os

AgriParts er et enkeltmandsfirma, som sælger reservedele til Veteran og Classic traktorer.

Vi driver en webshop, hvor vi koncentrerer os om at give vores kunder den bedste service i branchen. Vores ambition er at tilbyde:

  • God service
  • Gode produkter til rimelig pris og i god kvalitet
  • En webshop, som er nem at finde rundt i
  • Hurtig leveringstid

Da vi har tilknytning til Danmarks Ferguson Museum, har vi en stor professionel viden inden for Ferguson og Massey Ferguson traktorer. Så har du spørgsmål eller søger rådgivning herom, må du endelig sende os en mail. Vi besvarer selvfølgelig også spørgsmål om andre fine traktorer, og er der varer, du mangler, og som du ikke lige kan finde, er du velkommen til at kontakte os på mail. Vi vil stræbe efter at kunne give dig et hurtigt svar på din henvendelse.

Der er kontortid mellem Kl. 08.00 - 10.00 på hverdage og tager vi ikke tlf er det pga. travlhed og så ringer vi tilbage hurtigs muligt. 

Vi har Sparex som vores hovedleverandør, fordi vi mener, at de har et bredt udvalg og en god kvalitet, som favner både Veteran og Classic traktorer.

Vi forhandler også reservedele fra andre Hollandske, Tyske, Engelske og Irske firmaer.

Vi arbejder altid med at forbedre og udvide shoppen med nye vare. Men kan du alligevel ikke finde det, du søger, så send os en mail med traktormodel og beskrivelse af det, du søger. Så undersøger vi nærmere. For at gøre det nemmere, kan du kan finde varenumre på Sparex’ hjemmeside.

Vi hjemtager gerne speciele dele på bestilling.

AgriParts har eget lager hvor vi lagerføre langt de fleste reservedele. Dog vil større pladedele, dæk og speciele dele blive bestilt direkte hos en af vores grossister og derefter sendt direkte ud til kunderne. Denne leverings type kræver en fuldmagt ved modtagelse. Fuldmagten vil blive fremsendt på mail ved ordreafgivelse og skal printes ud og underskrives, derefter skal den hænges op så fragtmanden tydeligt kan se den, ellers må de ikke ligge pakken. 

Så hold øje med jeres mail når i har bestilt varer hos os, det vil gøre det hele meget nemmere både for jer og fragtmanden.

Reservedele afsendt direkte fra AgriParts eget lager bliver afsendt med Post Nord Erhvervog er i ikke hjemme når de kommer, kan varen hentes i den nærmeste pakkeshop (der vil ligge besked i postkassen eller man vil få sms med hvor i kan hente jeres pakke.)