Skal din veterantraktor have nye fordæk? Så finder du et godt udvalg her hos Agriparts, så din veteran kan blive godt kørende igen. Vi har traktor fordæk i flere forskellige størrelser, så du kan finde netop det dæk, der passer til din traktor. Så hvilken veterantraktor leder du efter dæk til? Vores dæk passer både til Ferguson,Ford, Fordson og Massey Ferguson, og du finder naturligvis også et godt sortiment af andre reservedele til disse veteraner her på Agriparts. 

Her på siden handler det dog om fordæk, og du kan se vores udvalg af traktor fordæk herunder. 

Find gode traktor fordæk til endnu bedre priser

Hos Agriparts forhandler vi næsten alt, hvad du har brug for, når du skal sættes din gamle veterantraktor i stand – og har vi det ikke, er du velkommen til at kontakte os; så vil vi forsøge at skaffe det, du mangler.

Fordæk til traktor er bestemt ikke det mindste af vores reservedele til traktor – særligt fordi det er en vigtig del af både din traktors udseende og funktion.

Et godt fordæk til traktor holder i mange år og kan klare en god portion slid. Derfor kan det betale sig at investere i de rette fordæk; men det behøver ikke at være en dyr investering. Vi går nemlig op i kvalitet til en god pris. Derfor finder du gode traktor fordæk til skarpe priser her på siden.

Hvis du er ude efter hele pakken, kan du også se vores udvalg af bagdæk, slanger og græsdæk.

Pas godt på dit fordæk til traktor

Fordæk er en vigtig traktorreservedel, og som nævnt også en vigtig investering i din veterantraktor.

Selvom vi gør vores, for at du kan få et kvalitetsfordæk til en god pris, så der stadig god grund til at passe godt på din investering.

Den bedste måde at passe på et traktordæk er ved at investere i en dæktrykmåler. Det rette dæktryk sørger nemlig for, at dine dæk, både bag- og fordæk, holder længere. Du kan finde vores udvalg af dæktrykmålere her.

Dækstørrelse er også en vigtig faktor. Hvis dækket er for lille til at klare presset fra din traktor, så slides det hurtigere. Det kan derfor ikke betale sig at spare penge på et mindre dæk. Du kan se, hvilken belastning fordækkene kan klare under de enkelte produkter.

Så husk, at traktordæk er en investering, der ligesom alle de andre reservedele til veterantraktorer søger for, at din gamle traktor kan holde sig godt kørende i mange år endnu.