Levering

Fredagsbestilte vare i web-shoppen vil som hovedregel først blive behandlet og afsendt fra grossisterne førstkommende hverdag efter weekenden, hvorefter leveringstiden beregnes.

Vi oplever forholdsvis sjældent forsinkelser i afsendelse af bestilte vare fra vores grossister, dette kan dog forekomme på grund af udenlandske fridage, vind og vejr, aflyste færger og fly osv.

AgriParts vil i så fald prøve, så vidt det er muligt og det er os bekendt, at informere de kunder der måtte blive berørt af sådanne forsinkelser.  

Enkelte varer vil blive sendt fra Agriparts med GLS og hjem til dig selv. Pga. levering direkte fra vores leverandør kan du IKKE nægte at modtage pakken, hvis du har fortrudt dit køb. Du skal i stedet tage direkte kontakt til os, så hjælper vi dig med returnering.

Levering med GLS fra Agriparts kan forkomme, og er man ikke hjemme til at tage imod pakken vil man få info fra GLS om afhentningssted.

Hvis man bor i en lejlighed skal man vide, at hvis man ønsker at fragtmanden skal ligge pakken uden for døren i det tilfælde man ikke er hjemme, det gør Fragtmanden ikke pga. beskyldninger af tyveri at pakker. Din pakke vil blive lagt hos den nærmeste pakkeshop i en radius på 5 km og du vil få besked om afhentnings tidspunktet.

Levering med DHL og TNT kræves der fuldmagt, fuldmagten sender vi på mail og den skal i sørge for bliver printet ud, underskrevet og hængt op så fragtmanden kan se den, ellers må de ikke sætte pakken.

AgriParts fremsender fuldmagt pr. mail og det påhviler kunden at opsætte fuldmagten så den er synlig på postkassen eller dør.

Levering

Varerne bliver afsendt direkte fra vores grossister, og leveringstiden er ca. 3-7 hverdage.

Hvis du er kunde hos AgriParts er der også mulighed for at få en hastelevering dvs, hvis bestillingen lægges inden Kl. 12,00 Mandag til Torsdag kan der leveres på 1-2 hverdage.                                                                

Denne ordre og leveringsform kræver aftale med AgriParts før bestilling, og der påregnes særskilt gebyr for hastelevering.

Fragtprisen er:

0-5 kg = DKK 123,75 inkl. moms.
5-20 kg = DKK 186,25 inkl. moms.
20-30 kg = DKK 249,00 inkl. moms.
30-40 kg = DKK 380,00  inkl. moms.
40-50 kg = DKK 449,00  inkl. moms.
>50 kg Ret henvendelse for leveringspris.

Levering til ikke brofaste øer.

I tilfælde af nogle af vores leverandør ikke levere til ikke-brofaste øer, finder vi en løsning pr. telefon og mail.  Nogle vælger en adresse på fastlandet.

Bemærk: Ved Dæk er der særskilt tillæg for levering til ikke brofaste øer. Ret henvendelse for leveringspris.