Levering

Fredagsbestilte vare i web-shoppen vil som hovedregel først blive behandlet og afsendt fra grossisterne førstkommende hverdag efter weekenden, hvorefter leveringstiden beregnes.

Vi oplever forholdsvis sjældent forsinkelser i afsendelse af bestilte vare fra vores grossister, dette kan dog forekomme på grund af udenlandske fridage, vind og vejr, aflyste færger og fly osv.

Enkelte varer vil blive sendt fra Agriparts med GLS og hjem til dig selv. Pga. levering direkte fra vores leverandør kan du IKKE nægte at modtage pakken, hvis du har fortrudt dit køb. Du skal i stedet tage direkte kontakt til os, så hjælper vi dig med returnering.

Levering med GLS fra Agriparts kan forkomme, og er man ikke hjemme til at tage imod pakken vil man få info fra GLS om afhentningssted.

Hvis man bor i en lejlighed skal man vide, at hvis man ønsker at fragtmanden skal ligge pakken uden for døren i det tilfælde man ikke er hjemme, det gør Fragtmanden ikke pga. beskyldninger af tyveri at pakker. Din pakke vil blive lagt hos den nærmeste pakkeshop i en radius på 5 km og du vil få besked om afhentnings tidspunktet.


Levering med UPS og TNT kræves der fuldmagt.

AgriParts sender fuldmagt pr. mail som skal sættes på postkassen.