Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

AgriParts IVS
Giesegårdvej 129
Gørslev
4100 Ringsted
CVR: 39182262

Mail: info@agriparts.dk
Tlf.:  5376 7174

Betaling

AgriParts IVS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og bankoverførsel. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.  Ved bankoverførsels, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

AgriParts IVS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Der tillægges et ordregebyr på DKK 150,00 ved ordre under DKK 375,00 inkl. moms.

Hvis der er behov for indkøb under DKK 375,00 inkl. moms kan der rettes henvendelse til AgriParts på mail og der vil være mulighed for at få de ønskede varer hjemtaget med AgriParts ugentlige bestilling. Leveringstiden vil dog være længere på disse bestillinger.

Levering

Varerne bliver afsendt direkte fra vores grossister, og leveringstiden er ca. 3-6 hverdage.

Hvis du er kunde hos AgriParts er der også mulighed for at få dagslevering dvs, hvis bestillingen lægges inden Kl. 12,00 Mandag til Torsdag kan der leveres den efterfølgende formiddag.                                                                   

Denne ordre og leveringsform kræver aftale med AgriParts før bestilling, og der påregnes særskilt gebyr for dagslevering. Dagsleveringen gælder ikke på Maling & Kemi

Fredagsbestilte vare i web-shoppen vil som hovedregel først blive behandlet og afsendt fra grossisterne førstkommende hverdag efter weekenden, hvorefter leveringstiden beregnes.

Vi oplever forholdsvis sjældent forsinkelser i afsendelse af bestilte vare fra vores grossister, dette kan dog forekomme på grund af udenlandske fridage, vind og vejr, aflyste færger og fly osv.

AgriParts vil i så fald prøve, så vidt det er muligt og det er os bekendt, at informere de kunder der måtte blive berørt af sådanne forsinkelser.  

Fragtprisen er:

0-5 kg = DKK 123,75 inkl. moms.
5-20 kg = DKK 186,25 inkl. moms.
20-30 kg = DKK 232,50 inkl. moms.
>30 kg = DKK 380,00  inkl. moms.

Levering til ikke brofaste øer.

I tilfælde af nogle af vores leverandør ikke levere til ikke-brofaste øer, finder vi en løsning pr. telefon og mail.

Bemærk: Ved køb af dæk er der særskilt tillæg for levering til ikke brofaste øer. Ret henvendelse for leveringspris.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Der gælder 1 års reklamationsret for erhvervsdrivende. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke ved ukorrekt eller mangelfuld montering og/eller vedligeholdelse samt anvendelse.

Uanset ovenstående bortfalder AgriParts IVS. Anvsar og garanti, hvis varen har været udsat for ukorrekt montering, mangelfuld behandling

eller vedligeholdelse og anvendelse der ikke er i overensstemmelse med fabrikantens eller producentens anvisning.

AgriParts IVS hæfter ikke for mundtlig vejledning samt tekniske anvisninger.

AgriParts IVS vil dække returneringsomkostninger efter forudgående aftale.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

AgriParts IVS
Giesegårdvej 129
Gørslev
4100 Ringsted

Der modtages ikke pakker sendt uden omdeling eller på efterkrav.

Refusion

Hvis der aftales refusion, skal bankoplysninger fremsendes til AgriParts så det aftalte beløb kan returneres.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages returret på varer købt i vores Webshop. Fortrydelsesretten kan ikke gøres gældende af engros erhvervsdrivende.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal køber selv afholde, varen indpakkes forsvarligt og køber hæfter for eventuelle transportskader indtil varen er AgriParts i hænde.

Eventuelle transportskader vil blive beregnet og fratrukket returneringsbeløbet sammen med håndteringsgebyret. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Fejlbestilling. Hvis kunden selv har bestilt en forkert varer og ønsker at returnere varen til AgriParts, fratrækkes et retur/håndteringsgebyr på 25 % af varen købspris.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@agriparts.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelseformular og sende med retur. Den finder du her https://agriparts.dk/account/return/add

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan gennemse varen på samme måde, som hvis varen er indkøbt i en fysisk butik.

Varen må på ingen måde have været moteret/prøvemonteret. Hvis dette er tilfældet beregnes varen som brugt samt ny brugtværdi beregnes og fratrækkes returbeløbet udover håndteringsgebyret. 

Hvis varen er prøvet/monteret udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den også som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens genhandelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur skal varen være defekt ved leveringen og meddeles til AgriParts inden for 24 timer.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@agriparts.dk