Fordson

Fordson reservedele

Trænger din Fordson til en opdatering? Det kan vi godt forstå, for siden Ford Motor Company tog Fordson-navnet ud af cirkulation, er der ikke kommet nye Fordsons på markedet. Vi kan derfor gættes os til, at din traktor er mere end 50 år gammel. Så er titlen ”veteran” velfortjent!

Hos Agriparts har vi et godt udvalg af Fordson reservedele, som du kan gå på opdagelse i. Her på siden finder du nemlig alt fra motordele til Fordson Dexta til styretøj til Fordson Power Major. Vi har gjort det tydeligt, hvilke dele, der passer med hvilke Fordson modeller. Mange af delene er naturligvis kompatible med flere forskellige modeller. Vi inviterer dig derfor til at gå på opdagelse i vores Fordson-univers og håber, at du finder det, du søger. 

Fordson veterantraktor: En god gammel kending.

Det er ikke så underligt, hvis din gamle Fordson traktor trænger til nye dele. Når du ejer en Fordson, er du nemlig som sagt i besiddelse af en ægte oldie but goodie, som det hedder på engelsk. Der er nemlig ikke blevet produceret Fordson siden 1964.

Som du sikkert selv ved, har du altså noget helt særligt, når du er i besiddelse af en gammel Fordson. Det betyder også, at det bliver nødvendigt med reservedele, når din Fordson skal være godt kørende. Men du køber jo ikke bare hvad som helst, når din gamle Fordson trænger til nye dele.

Hvis du har sådan en guldskat i laden, kan vi godt forstå, hvis du gerne vil passe godt på den. Du har sikkert brugt mange hyggelige timer på at holde din traktor ved lige; og nogle gange betyder den vedligeholdelse, at du skal anskaffe dig nogle Fordson reservedele; og det skal være i ordentlig kvalitet. Det er her vi kommer ind i billedet.

Fordson reservedele i høj kvalitet

Da vi selv er passioneret omkring veterantraktorer, ved vi hvor vigtigt det er at vælge en ordentlig kvalitet, når delene skal udskiftes. Derfor finder du kun varer, som vi selv kan stå inde for.

Vi har Fordson reservedele til flere forskellige modeller:

Hos Agriparts forhandler vi også både universaldele og andet tilbehør til veterantraktorer, som også er kompatible med Fordson. Du kan også finde traktordæk, hvis det er på tide, at de bliver skiftet.

Vi håber, at du finder det, du leder efter. Skulle vi alligevel ikke have den del, du er på jagt efter, så vil vi stadig gerne være behjælpelige.

Vi hjælper dig med reservedele til Fordson

Hos Agriparts gør vi vores bedste for at have et udvalg, der dækker vores kunders behov. Derfor opdaterer vi løbende vores sortiment.

Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en bestemt reservedel på specialbestilling.

Hvis der er en reservedel, vi ikke har på vores hjemmeside, kan du f.eks. finde varenummeret hos vores hovedleverandør Sparex. Så laver vi bestillingen for dig.

I mellemtiden kan du gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du finder meget andet end Fordson reservedele. Vi f.eks. også dele til Fordsons efterfølger: Ford. Du finder vores reservedele til Ford traktorer her.