Er du udkig efter nogle skånsomme græsdæk til din veterantraktor? Her på siden finder du vores udvalg af græsdæk til traktor, så du kan beskytte græsmarkerne, når du er ude med din veteran. Her er både fordæk og bagdæk, ligesom du finder forskellige mønstre på overfladen. Ser du ikke lige præcis de græsdæk, du leder efter til din traktor, er du velkommen til at kontakte os. Vi udvider nemlig løbende vores sortiment, så det passer til det, vores kunder efterspørger. Vi er derfor meget interesseret i at høre fra dig, hvis der en bestemt type græsdæk til traktor, som vi mangler.

Se vores udvalg af græsdæk til traktor herunder.

Skån markerne med græsdæk til traktor

Hos Agriparts forhandler vi flere forskellige typer af dæk til veterantraktorer. Vi har både fordæk, bagdæk, græsdæk, som du ser her på siden, og naturligvis slanger til alle typer af dæk.

Som du sikkert er opmærksom på, beskytter de rette traktordæk både dækket og underlaget, det kører på. Som navnet angiver, er græsdæk naturligvis gode til græsmarker, hvor dækkene sørger for, at græstæppet ikke bliver ødelagt, når traktoren kører henover.

En rigtig god måde at beskytte markerne, ud over at vælge græsdæk til traktor, er ved at holde øje med dæktrykket. Det skader som bekendt græsmarken og muligheden for at opnå et ordentligt græsrodnet, når du kører med forkert dæktryk.

Det er heldigvis let at holde øje med dæktrykket med en dæktryksmåler. Du finder vores dæktryksmålere under kategorien Værksted.

Sådan forlænger du levetiden på græsdæk til traktor

En af de bedste måder at forlænge levetiden på dine græsdæk er faktisk ved at holde øje med dæktrykket. Det er nemlig ikke kun underlaget, der nyder gavn af et ordentligt dæktryk; dækkene bliver nemlig også slidt mindre.

Med en dæktrykmåler og nogle gode græsdæk til traktor er du sikker på, at både veterantraktor og de omkringliggende marker er passet godt på.

Husk også at investere i den rette dækstørrelse til din traktor, da det også sørger for, at du ikke slider dine dæk hurtigere end forventet. Ser du ikke den dækstørrelse, der passer til din traktor her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at skaffer de ønskede græsdæk hjem til dig.

Du kan både ringe til os mellem 8-10 på alle hverdage eller sende os en mail med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.