Tilbehør & Diverse

Tilbehør til veterantraktorer

Skal du i gang med at rode med din gamle veterantraktor? Så skal du naturligvis have et velforsynet værksted. Det er nemlig så træls at mangle noget, når du først er godt i gang med arbejdet. Her på siden finder du alt, hvad vi har af veterantraktor tilbehør. Er du ikke specifikt ude efter tilbehør, kan du også tage et kig på vores udvalg af traktordæk og universaldele.

Vi har specialiseret os i reservedele til din veterantraktor; men du kommer ikke langt med din nyindkøbte reservedel, hvis du ikke har det rette tilbehør til at udføre arbejdet med at udskifte delene. Vi har et godt udvalg, når det gælder tilbehør til veterantraktorer. Her finder du både labels,kemi til værkstedet, og andet tilbehør til arbejdet med din maskine. Så tag et kig her på siden, hvis du mangler veterantraktor tilbehør. 

Det perfekte veterantraktorværksted

Kan du se det for dig? Det perfekte værksted: Væggene fyldt med værktøj, skufferne bugnende med veterantraktor tilbehør, bordene dækket af pletter fra tidligere projekter, en let duft af maling og træ… Alt i alt: Det perfekte værksted, hvor du kan stå og bikse med din veterantraktor.

Hvis du interesserer dig for veterantraktorer, så har du helt sikkert et nært forhold til dit værksted, og du nyder at købe nye og spændende ting, som du kan nørkle med. For et godt værksted har naturligvis alt, hvad du har brug for til at rode med din traktor, når den trænger til en kærlig hånd.

Mangler dit værksted nogle essentielle dele, inden du kan komme videre med arbejdet? Hos Agriparts har vi meget at vælge imellem når det kommer til veterantraktor tilbehør. Du kan blandt andet finde:

  • Lappevæske
  • Rustløsner
  • Silikonepakning
  • Dæktrykmåler

Vi har naturligvis meget mere, end vi kan remse op her. Derfor er du mere end velkommen til at gå på opdagelse på vores hjemmeside. Du finder de fleste af ovennævnte under kategorien Kemi, mens dæktrykmåler m.m. findes under Værksted.

Lækkert veterantraktor tilbehør

Når først der er styr på de vigtigste dele til arbejdet med din veterantraktor, kan du begynde at tænke på de små ting, du kan gøre for at udtrykket på din traktor bliver helt rigtigt.

Vi ved alle, at det er de små detaljer, der gør forskellen. Det kan f.eks. være en lille variation i farven, der afgør, om din traktor ser ud som ny – eller om udtrykket bliver en smule forkert. Under vores andre kategorier finder du heldigvis maling til både Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson, så farven på din traktor ikke er noget, du behøver at bekymre dig om.

I stedet kan du bruge din energi på at finpudse udseendet på din veterantraktor. Det har vi naturligvis også tilbehør til.

For det rette veterantraktor tilbehør kan være det, der lige giver din veteranmaskine den sidste detalje, der gør den til noget ekstra særligt. Det kunne f.eks. være speciallavede labels, som altså giver din traktor et ekstra lækkert pift.

Skulle du have nogle spørgsmål til reservedele og veterantraktor tilbehør, er du velkommen til at kontakte os.