Mangler du noget blødt at sidde på, når du er ude med veterantraktoren? Så er hjælpen på vej, for her finder du nemlig vores sæder til veterantraktorer, som nok skal sørge for, at køreturen bliver komfortabel. Traktorsæderne hos Agriparts hører til blandt vores universaldele. De passer derfor til de fleste traktorer; det eneste, du skal bekymre dig om, er derfor, hvilket sæde der ser mest behageligt ud – eller hvilket du synes passer bedst til stilen på din veterantraktor.

Se vores udvalg af veterantraktor sæder herunder, og se frem til at give din gamle veteran et blødt strejf. 

Øg komforten med kvalitetssæder til veterantraktorer

Vi kan godt forstå, hvis du gerne vil investere i et godt sæde til din veterantraktor. For selvom det er en veteran, er den selvfølgelig ikke gået helt på pension. For noget af det sjove ved en veterantraktor er naturligvis tage den ud på en køretur i ny og næ; og så mærker du det tydeligt, hvis sædet ikke er i orden.

Blandt vores udvalg af veterantraktor sæder har du gode muligheder for et finde et sæde, som passer dine ønsker og behov – og som tager sig godt ud på enhver traktor.

Mangler du andre reservedele til din veterantraktor? Se hele vores udvalg af reservedele til Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson.