Fordson Dexta / Super Dexta

Trænger din Fordson veterantraktor til nye dele? Så kan vi være behjælpelige. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af Fordon Dexta og Super Dexta reservedele. Alt sammen til gode priser og i endnu bedre kvalitet.

Vi har sørget for at have et varieret udvalg, så der er god mulighed for at finde det, du søger. Vi har både malingi de traditionelle Fordson-farver, flere forskellige emblemer og transfers samt et godt udvalg af tilbehør til motoren, så din maskine kan blive godt kørende. Du kan også tage et kig på vores universaldele og tilbehør & diverse, hvis du mangler andet udstyr til værkstedet. Se hele vores udvalg af Fordson Dexta reservedele herunder. 

Vælg den bedste kvalitet til din Fordson Dexta veterantraktor

Nye motordele, udskiftning af de gamle, møre dæk, valg af maling. Vi ved, at du står overfor mange valg, når du skal forvandle din gamle Fordson Dexta til en flot og velholdt veterantraktor.

Et valg, du ikke behøver at tage, når du handler hos os, er valget mellem pris og kvalitet.

Hos os kan du være sikker på, at den pakke, du modtager med posten, indeholder reservedele i ordentlig kvalitet. Vi går nemlig den ekstra mil for at sikre, at de dele, vi forhandler, er nogle vi kan være bekendte at sælge.

Og priserne? Det skal heller ikke skille os ad, og derfor koster vores reservedele til Fordson Dexta ikke mere, end hvad de fleste kan være med på.

Så skal du til at dykke ned i den spændende og udfordrende opgave, det er at restaurere en gammel veterantraktor? Så finder du de reservedele, som du mangler til din Fordson Dexta, hos Agriparts.

Fordson Dexta og Fordson Super Dexta er dog ikke de eneste veterantraktorer, vi forhandler reservedele til. Se hele vores udvalg af traktorreservedele:

Har du spørgsmål til Fordson Dexta reservedele?

Selv eksperter kan blive i tvivl.

Men du har godt styr på veterantraktorer og er ekspert i netop din traktormodel, og vi har specialiseret os indenfor reservedele til veterantraktorer. Sammen kan vi helt sikkert finde en løsning, hvis du er stødt på udfordringer i din søgen efter reservedele.

Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående reservedele til Fordson Dexta.

Det kan også være, at der er en bestemt Fordson Dexta reservedel, som vi ikke har blandt vores faste sortiment. I så tilfælde hjemtager vi gerne din ønskede vare som en specialbestilling. Send os blot en mail med information om traktormodel samt den reservedel, du mangler.

Du finder vores kontaktinformationer her.