Universaldele

Universaldele til veterantraktorer

Det ligger i navnet: Her finder du dele, som du kan anvende til de fleste traktorer, uanset mærke. For selvom du ofte skal bruge reservedele, der er lavet specifikt til den traktormodel, du ejer, hænder det dog, at den del, du mangler, er en universaldel. Leder du f.eks efter bolte og møtrikker, traktorsædereller spændebånd? Så er det her, du finder dem. Leder du efter kemiske produkter og værktøj, så finder du det under Tilbehør & Diverse.

Herunder finder du vores udvalg af universaldele, alt sammen inddelt efter kategori, så du nemt finder det, du leder efter. 

Universaldele til forskellige traktormodeller

At restaureret veterantraktorer er en hobby, og du holder sikkert af at bruge timer ude i værkstedet sammen med din maskine. Jagten på de helt perfekte reservedele er en del af spændingen. 

Det er bestemt heller ikke alle dele, der passer til alle traktorer, så nogle gange skal du på en ægte skattejagt for at finde præcis den reservedel, der passer til din traktor.

Derfor er det nu engang noget lettere, hvis det hele ikke skal være så specifikt altid. Og det behøver det heller ikke at være. For du er landet det rette sted, hvis du er ude efter universaldele, så som frostpropper, topstænger og visse eldele.

Vores universaldele passer til flere forskellige traktormodeller. Inde på de enkelte produkter kan du se, om de er kompatible med din veterantraktor.

Stort udvalg af reservedele på Agriparts

Når nogle af delene, du skal bruge til at reparere din gamle traktor, findes som universaldele, giver det dig mere tid til at dyrke din hobby. For selvom det er en del af charmen ved at restaurere en gammel traktor, at du skal ud og lede efter reservedele, så er det jo også rart, at der findes universaldele. Det skal helst ikke tage flere dage at lokalisere den helt rigtige møtrik.

Ofte skal du bruge flere forskellige reservedele, når din gamle traktor skal restaureres. Så hvis du ikke kun er ude efter universaldele, kan du også tage et kig på vores andre produkter.

Her er de mærker, vi forhandler reservedele til:

Hurtig levering på universaldele til veterantraktorer

Vi sætter pris på vores kunder og ønsker at give dem den bedst mulige service. En af måderne, vi gør det på, er ved at have en hurtig leveringstid. Det gælder også på vores universaldele.

Bestiller du en vare, som findes på vores egen lager, kan du derfor regne med at modtage din pakke indenfor 2-3 hverdage.

Når vi ikke kan garantere en lige så hurtig leveringstid på varer, der ikke er en del af vores faste lager, er det fordi de skal bestilles hjem fra vores grossister. Vi sættes dog stadig den gode kundeservice højt og sørger altid at holde vores kunder informeret, hvis der skulle opstå forsinkelser. 

Du kan altid se den forventede leveringstid på universaldele samt vores andre reservedele inde på de enkelte produkter.

Skulle du have spørgsmål til levering, universaldele eller vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du kan både sende en mail eller ringe til os på hverdage mellem 8-10.