Hvis du ejer et flot eksemplar af en MF 65, så skal du naturligvis have adgang til et udvalg af reservedele i ordentlig kvalitet. Det kan vi heldigvis være behjælpelige med. Her finder du et godt sortiment af MF 65 reservedele, så du kan komme videre i processen med at restaurere din gamle veterantraktor.

Uanset om du er på udkig efter et frontemblem til at sætte prikken over i’et, eller om du søger reservedele til den helt store restaurering, så finder du lidt af hvert blandt vores MF 65 reservedele. Du finder naturligvis også reservedele til andre Massey Ferguson modeller hos Agriparts. Blandt andet: MF 35, MF 135og 500 serien. Herunder ser du imidlertid vores udvalg af MF 65 reservedele. 

Få styr på de sidste detaljer med MF 65 reservedele

Når vi går i gang med det helt store restaureringsprojekt af vores veterantraktorer, så er det selvfølgelig med drømmen om at få den til at køre som smurt. Men det er ikke det eneste, vi drømmer om.

For hvad er en veterantraktor uden det helt rigtige look?

Kan du, ligesom os, lide at tilføre din traktor de rette, lækre detaljer, så den får et ekstra imponerende udtryk? Så finder du en masse muligheder for netop det blandt vores reservedele til MF 65.

Du finder blandt andet kvalitetsmaling, der får din maskine til at stå skinnende flot i højglans. Eller hvad med emblemer, kromdele eller transfers som en sidste lækker finish? 

Men inden du når så langt, så skal maskineriet naturligvis fungere. Heldigvis synes de fleste af os også, at det er hyggeligt at bakse med olieskift, udskiftning af eldele og elementer til bremserne.

Hvis der er et stykke tid til, at du når til finjusteringerne af din Massey Ferguson 65, så finder du også andre reservedele på vores hjemmeside. Blandt andet:

Så skulle der ikke være noget, der står i vejen for, at du kan komme videre med projekt MF 65, så er du velkommen til at kontakte os.

God kundeservice og hurtig levering på Massey Ferguson 65

Vi vil gerne gå den ekstra mil for at sikre dig en god købsoplevelse hos os. Der gør vi ved at yde en god service, så du får en nærværende kundeoplevelse, selvom du handler over en webshop.

Vi er altid klar til at svare på spørgsmål og modtage bestillinger via mail på specielle varer, som du ikke kan finde på vores webshop.

Vil du hellere i direkte kontakt med os over telefon, så kan du ringe til os på alle hverdage fra 8 til 10.

Se alle vores kontaktinformationer her.

Vi sikrer også den gode købsoplevelse ved at have en hurtig levering på de fleste af vores reservedele. Hvis vi har den reservedel, du leder efter til din MF 65, på lager, så kan du regne med at modtage din pakke indenfor 3 dage.

Hvis vi skal bestille en reservedel hjem fra en af vores grossister, så kan der gå op til 7 dage. Du kan læse mere om levering her.

Du kan også se inde på de enkelte produkter, hvornår du kan regne med at have din bestilte reservedel i hænderne.