Skal du i gang med en større restaurering af din MF 135? Eller er du blot på udkig efter dele, der lige sætter den sidste prik over i’et, så din gamle maskine står som ny? Så er du godt på vej. Her finder du nemlig vores udvalg af MF 135 reservedele, og vi har sørget for, at der er noget for enhver.

Så hvad mangler du for at komme videre med restaureringen af din Massey Ferguson 135? Her finder du alt fra maling i forskellige farver, der passer til Massey Fergusons farveskema, til et godt udvalg af pladedele og forskelligt tilbehør til arbejdet med din MF 135. Leder du efter andet til din veterantraktor, kan du også tage et kig på vores universaldele, tilbehør & diverse og traktordæk

Vi sikrer den gode kvalitet på Massey Ferguson MF 135 reservedele

Massey Ferguson 135. Det er lidt af en mundfuld af et navn, som denne veterantraktor bryster sig med. Men kært barn har som bekendt mange navne; og i dette tilfælde en dejlig forkortelse: MF 135. 

For at blive i analogien, så fortjener et kært barn naturligvis også det bedste af det bedste. Her taler vi naturligvis om ordentlige reservedele. For når de gamle dele på din traktor ikke længere kan modstå tidens tand, så skal der nye ind.

De nye reservedele skal naturligvis passe ind i stilen og have samme kvalitetsfølelse, som din gamle traktor udstråler.

Vi deler din passion for Massey Ferguson, og derfor deler vi naturligvis også din interesse i at anskaffe nogle ordentlige reservedele. Se os som din mellemmand. Vi har gjort alt forarbejdet og udvalgt leverandører og specifikke varer, som vi føler lever op til kvalitetskrav, som vi selv ville være tilfredse med.

Så behøver du ikke at bruge tid på research. I stedet kan du blot finde den reservedel, du mangler til din MF 135 hos os, velvidende, at vi står inde for kvaliteten.

Få den MF 135 reservedel, du har brug for

Kunne du ikke finde den MF 135 reservedel, du var på udkig efter? Så er håbet ikke ude. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få fat i de dele, du mangler for at komme videre med restaureringen af din veterantraktor.

På den måde er vores webshop ikke anderledes, end hvis du stod nede i en butik og manglede hjælp. Hiv fat i os via mail eller telefon, og så finder vi en løsning.

Så skulle vi ikke have den specifikke reservedel, du søger, så er du velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til os, hvor du fortæller hvilken reservedel du mangler til din Massey Ferguson 135. Du kan eventuelt også finde varenummeret på vores hovedleverandørs hjemmeside: Sparex. Så bestiller vi delen hjem til dig.

Vi svarer naturligvis også gerne på andre spørgsmål, du måtte have, til vores webshop og reservedele til MF 135. 

Du finder vores kontaktinformationer her.

Du kan også læse mere om vores tilgang til kvalitet og valg af leverandører under fanen ”Om os”, hvor vi også uddyber vores mål om at give vores kunder den bedste service i branchen.