Ford

Traktorreservedele til Ford

Leder du efter Ford traktor reservedele? Så er du på rette spor. Hos Agriparts har vi nemlig et væld af Ford traktor reservedele til gode priser – og til en kvalitet, som vi håber, at selv Henry Ford Ford ville være stolt af. Er du på udkig efter reservedele til Henry Fords andet traktormærke, finder du også reservedele til Fordsonpå vores hjemmeside.

Her på siden finder du mange forskellige typer af reservedele, der passer til flere modeller indenfor Ford. Mangler du også dele, der ikke egner sig specifikt til Ford, kan du tage et kig på vores universaldele og vores traktordæk. Du finder vores udvalg af Ford traktor reservedele herunder. 

Ford reservedele til gode priser

Ejer du en Ford veterantraktor? Så har du sikkert brug for at udskifte delene fra tid til anden. For som du nok ved, skal en traktor være mere end 25 år gammel for at kunne kaldes en veteran. Det betyder naturligvis, at det er nødvendigt at hoppe i arbejdstøjet en gang imellem og udskifte rustne og ødelagte dele. Det er sikkert derfor, du er endt her: Din gamle Ford traktor trænger til en opdatering.

Både indenfor biler og traktorer blev Ford kendt for et godt design og rimelige priser; kort sagt lavede de traktorer, som man kunne stole på. De gode produkter til gode priser holder vi fast i, når vi anskaffer reservedele til Ford.

trænger din Ford 5000 til maling? Så har vi det. Skal din Ford 6600 have nye eldele? Så er vi også leveringsdygtige på det.

Ford traktor reservedele til flere modeller

Hvis du skal i gang med at forberede din egen gamle Ford, måske til udstilling (og beundring), er det om at anskaffe de rette dele. Og vi har meget at vælge imellem og til flere forskellige modeller, så du er sikret den rigtige Ford traktor reservedel til din maskine. Du finder vores udvalg af dele til de forskellige modeller her:

Hvis din gamle traktor skal stå som, næsten, funklende ny, så kræver det naturligvis også den rette maling. Henry Ford, der står bag bil- og traktormærket Ford, er angiveligt kendt for at have sagt om sine biler, at folk kan få en Ford i lige den farve, de vil have – så længe den er sort.

Samme kriterie synes han dog ikke have til traktorerne, der blev produceret i den i dag velkendte blå farve. Denne farve er naturligvis også en del af vores udvalg af Ford traktor reservedele. Du finder den blå maling her.

Ford: en del af historien  

Uanset om du ejer en Ford eller en Fordson, som traktorerne originalt hed, ejer du et stykke historie. Ford traktorer kom nemlig i produktion under første verdenskrig, og det var en maskine, som især briterne havde hårdt brug for.

I Storbritannien var der fødevaremangel, og en traktor fra Ford var en del af løsningen. Men med en krig hængende over hovederne var det problematisk at få traktorerne transporteret fra USA til Europa. Derfor besluttede Henry Ford at begynde produktionen af dem i Cork, Irland. På den måde var krigen faktisk med til at udvide produktionen af Ford traktorer til Europa.

Der er heldigvis ikke fødevaremangel i Europa længere, men veterantraktorerne er stadig påskønnet for deres bidrag til vækst igennem historien. Det sker f.eks. gennem arrangementer som veterantræf, hvor entusiaster som os selv mødes for at dele historier og beundre de flotte, gamle maskiner.

Motordele til Ford veterantraktor

Ford må altså siges at være en spændende og historierig veterantraktor, og vi kan godt forstå, at den er blevet så populær, som den er.

Husk derfor at sende din Ford traktor en kærlig tanke, næste gang maskineriet driller; den og dens artsfæller har ydet deres igennem historien. Du behøver heldigvis ikke at være ekstra tålmodig, når det kommer til at rode med mekanikken. Du kan nemlig finde Ford traktor reservedele til motoren her på siden, så du lettere kan få gang i maskinen igen.

F.eks. finder du motordele til Ford 1000 Serien herunder:

Vi har naturligvis også mange andre Ford traktor reservedele, og de er alle inddelt efter serienummer og kategori. På den måde er du garanteret, at den købte reservedel er kompatibel med din maskine.

Vi hjælper dig, hvis du har spørgsmål til reservedele

Vi sætter pris på vores kunder, og derfor ønsker vi at yde en god kundeservice.

Kan du ikke finde de Ford traktor reservedele, du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Så ser vi, om vi ikke kan finde en løsning. Du kan eventuelt selv finde det produkt, du leder efter på vores leverandørs hjemmeside. Så bestiller vi det hjem for dig. 

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andre spørgsmål til Ford traktor reservedele, så hører vi også gerne fra dig. Vi har telefontid alle hverdage fra 8-10.

Vi ser frem til at høre fra dig.