Noget af det sjove ved at arbejde på veterantraktorer er at søge efter de helt rigtige reservedele, men vi må ikke glemme de små dele, der får det hele til at hænge sammen. Intet værksted er komplet uden bolte og møtrikker, og her hos Agriparts har vi et godt udvalg af veterantraktor bolte og møtrikker. Vores udvalg består af mange forskellige størrelser, så du er sikker på altid at have en bolt eller møtrik, der passer til det arbejde, du er i gang med.

Se vores udvalg herunder, og finde de bolte og møtrikker, du mangler i dit værksted. 

Fuldend værkstedet med veterantraktor bolte og møtrikker fra Agriparts

Kender du det: Du er godt i gang med arbejdet på din veterantraktor, men blandt dit store udvalg af bolte og møtrikker mangler du lige præcis én i den størrelse, du har brug for?

Hos Agriparts har vi et godt udvalg af dele til værkstedet, som du finder under både Universaldele og Tilbehør & Diverse. Veterantraktor bolte og møtrikker er muligvis de mindste af dem; men ikke de mindst vigtige.

Spar dig selv for at lede forgæves efter den rigtig møtrik i værktøjskassen ved at sørge for at have et godt og blandet udvalg. Så kan du i stedet bruge tiden på at lede efter de helt rigtige reservedele til din veterantraktor.

Se f.eks. vores udvalg under de enkelte traktormærker: Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson.