Ferguson FE35 Serie

Kalder din traktor på en restaurering? Det er ikke så svært at forstå, at de gamle veterantraktorer har brug for nye reservedele fra tid til anden. Hvis du ejer en Ferguson FE35, som du skal i gang med at fikse, så finder du her et godt udvalg af reservedele til din veterantraktor. Du finder både Ferguson FE35 dele til motor, Transmission, maling og meget mere. Så kan du rigtig komme i gang med arbejdet i værkstedet, og få den gamle veteran til at køre som smurt. Alle vores produkter er inddelt efter kategori, så du let og overskuelig finder de reservedele, du er ude efter.

Er du ikke ude efter Ferguson FE35 dele, kan du også finde reservedele til andre veterantraktorer fra Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson

Hvilken farve er din FE35?

Vi forstår, at din veterantraktor ikke blot er noget, du nørkler med i fritiden. Dit værksted er fyldt med minder og nostalgi, og din traktor en din tro følgesvend. Vi deler denne passion for veterantraktorer.

Særligt Ferguson har en særlig plads i vores hjerte – ikke mindst Ferguson FE35, der jo er produceret omkring samme tid, som Ferguson fusionerede med Massey-Harris og blev til Massey Ferguson.

Noget af det helt særlige ved FE35 er som bekendt, at der kom et farveskift i slutningen af 1957. Traktoren gik fra at blive produceret i guld og grå til at få et nyt farveskema i rød og grå.

Uanset hvilket farveskema, du har valgt til din Ferguson FE35 – eller som din Ferguson har valg for dig i kraft af sit produktionsår– kan du finde malingen hos os. Vi forhandler nemlig både maling i de helt originale farver til dig, der har en rigtig gammel sag stående i derhjemme. Og vi har naturligvis også maling i den røde farve, der erstattede det gyldne farveskema.

Find din maling til Ferguson FE35 her.

Hvis du allerede har styr på malingen, kan du naturligvis også finde mange andre reservedele til FE35 her på siden. Tag f.eks. et kig på:

Fandt du ikke den Ferguson FE35 reservedel, du søgte?

Grundet vores tilknytning til Danmarks Ferguson museum har vi en stor professionel viden om Ferguson, som vi meget gerne deler med vores kunder. Kombineret med et ønske om at yde den bedste kundeservice i branchen, gør vi vores bedste for at forudse vores kunders ønsker og behov.

Vi sørger altid for at have et godt udvalg af de mest efterspurgte reservedele, og når vi udvælger leverandører, prioriterer vi de steder, hvor vi får den bedste kvalitet til den bedste pris.

Skulle du alligevel ikke finde det produkt, du ledte efter, så hjælper vi dig gerne videre. Du finder vores kontaktinformationer her.

Hvis du har spørgsmål til Ferguson FE35 dele, så hører vi også gerne fra dig. Så tager vi en faglig snak og finder frem til den rette løsning for dig; det kunne f.eks. være, hvis du er i tvivl om, hvilke farver, du skal vælge til din veterantraktor.