Trænger din gamle veterantraktor til nye frostpropper? Så skal du ikke lede længere, for her på siden finder du vores udvalg af frostpropper til veterantraktorer. Vi har et varieret udvalg af frostpropper i forskellige størrelser. Du har derfor god mulighed for at finde netop den reservedel, din traktor mangler – og du behøver ikke at mangle den længe. Vi bestræber os nemlig på at have hurtige leveringstider på alle vores reservedele, så du kan komme videre med arbejdet hurtigst muligt.

Gå på opdagelse i alle vores reservedele til Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson,eller se hele vores udvalg af traktor frostpropper herunder.

Hurtig levering på frostpropper til veterantraktorer

Det er altid træls at mangle en enkelt lille del, når man er godt i gang med arbejdet. Derfor behøver du ikke at vente længe på hverken traktor frostpropper eller andre reservedele, når du handler hos os.

Det er altid tydeligt angivet på de enkelte varer, hvor hurtigt du kan regne med at modtage din bestilte reservedel. Vi bestræber os generelt på at levere dine varer inden for 7 dage, og skulle der være forsinkelser, så får du naturligvis altid en opdatering fra os. Læs mere om levering her.

Se også hele vores udvalg af universaldele til veterantraktorer.