Mangler din veteran MF 35 reservedele? Så er du endt det rigtige sted. Her finder du nemlig vores udvalg af dele til Massey Ferguson 35, og der er lidt af hvert at vælge imellem. Her er både til den hostende motor, den afskallede maling og den haltende elektronik. Så mon ikke, du finder det, du leder efter?

Vi forhandler dog ikke kun MF 35 reservedele, så har du andre gamle veterantraktorer stående i laden, som trænger til en kærlig hånd, kan du også finde reservedele til dem her: Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson. Ellers inviterer vi dig til at udforsket vores udvalg af MF 35 reservedele herunder. 

Få kvalitetsreservedele til din MF 35 hos Agriparts

Vi ved, at det kan være en jungle at finde de rette reservedele til din veterantraktor. For vi er jo ikke de eneste forhandlere af reservedele til veterantraktorer på markedet, og det er naturligvis dit job at vurdere, hvem af os, der kan give dig det bedste tilbud.

Vi kan dog fortælle, at vi, ligesom dig, er passionerede omkring Massey Ferguson. Vi har også en omfattende viden om netop denne traktortype i kraft af vores tilknytning til Danmarks Ferguson Museum; og det har betydning for vores tilgang til at udvælge reservedele til MF 35 og de andre Massey Ferguson modeller.

De reservedele, du får hos os, skal nemlig være i ordentlig kvalitet. Det sikrer vi os, at de er, ved at udvælge vores leverandører nøje og med særligt fokus på den kvalitet, deres reservedele fås i.

Vores udvalg af MF 35 reservedele er et resultat heraf. Det er et sortiment, hvor pris og kvalitet hænger godt sammen; dvs. en høj kvalitet, som du vil være tilfreds med og en pris, som alle kan være med på.

Hurtig levering på reservedele til Massey Ferguson

Den høje kvalitet betyder naturligvis ikke meget, hvis du ikke kan få din reservedel, når du har brug for den.

Vi går efter at have en hurtig leveringstid, så du ikke skal vente for lang tid på dine bestilte reservedele til MF 35. Hvis du har bestilt en del, som vi har på lager, er leveringstiden 2-3 dage, mens varer, som vi skal have hjem fra grossister, har en leveringstid på 3-7.

Skulle der være forsinkelser på de varer, som vi skal have hentet hjem, hvilket sjældent sker, så sørger vi selvfølgelig for at opdatere dig. Så ved du, hvornår du skal begynde at glæde dig til at modtage din pakke fra Agriparts.

Imens du venter på levering, kan du altid planlægge dit næste køb. For arbejdet er jo aldrig rigtig færdigt, når du ejer en veterantraktor, vel?

Udover reservedele til MF 35, som du finder her på siden, forhandler vi også:

God kundeservice på reservedele

Vi drømmer om at levere den bedste kundeservice på markedet. Vil du hjælpe os?

Det gør du ved at kontakte os, hvis der er reservedele til MF 35, som vi ikke har. Så vil vi nemlig gøre vores bedste for at skaffe dem hjem til dig.

Vi svarer også gerne på spørgsmål til både valg af reservedele og andre spørgsmål, du måtte have til dit køb.

Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god købsoplevelse hos os. For vi er et lille firma, og derfor sætter vi kundeoplevelsen højt.

Vi har telefontid alle hverdage mellem 8-10. Hvis du ringer, og vi ikke tager telefonen, så kan du være sikker på, at vi ringer tilbage.

Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail.

Du finder vores kontaktinformationer her. Vi ser frem til at høre fra dig.