Hvis du leder efter et par gode bagdæk til traktoren, så er du landet det rette sted. Hos Agriparts forhandler vi traktor bagdæk i mange forskellige størrelser, så der er gode muligheder for at finde netop de dæk, du er på udkig efter. Vores traktor bagdæk passer naturligvis til veterantraktorer fra Ferguson, Massey Ferguson, Ford og Fordson, som vi forhandler mange forskellige reservedele til.

Hvis du har spørgsmål til traktor bagdæk eller andre spørgsmål angående veterantraktorer og reservedele, er du meget velkommen til at kontakte os. Ellers tag et kig på vores store udvalg af bagdæk til traktor herunder. 

Find det rette traktor bagdæk til din veteran

Vi har en masse reservedele på vores hjemmeside, der passer specifikt til de enkelte modeller. Og det er selvfølgelig altid tydeligt angivet, om en reservedel passer til netop den veterantraktor, du har stående derhjemme.

Vores bagdæk til traktor er dog ikke inddelt efter model. I stedet skal du holde øje med, hvilken størrelse, dækket passer til og særligt hvilken vægt, det kan holde til.

Som de veterantraktorentusiaster vi er, forstår vi ønsket om at skaffe gode reservedele til din traktor, når den trænger til en opdatering. Vi forstår også, at det kan løbe op, når flere dele skal udskiftes. Derfor er det vigtigt for os at forhandle dele, hvor kvalitet og pris hænger godt sammen.

Derfor må du godt lade dig friste af vores priser; men lad dig ikke friste af at købe et mindre – og derfor billigere – dæk end din traktor har brug for. Det sparer kun penge på kort sigt; på længere sigt vil dækket blive slidt op hurtigere, og så er du på den igen.

Har du spørgsmål angående bagdæk til traktor?

Ingen spørgsmål er for små eller store. Vi har en stor viden og interesse indenfor veterantraktorer, så hvis du har spørgsmål til dit køb af traktor bagdæk, så er du meget velkommen til at sende dem vores vej.

Du kan altid sende os en mail via kontaktformularen, som du finder her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på: 5376 7174. Vi har også telefontid hver dag mellem 8-10, og hvis vi ikke tager telefonen på grund af travlhed, så ringer vi tilbage til dig.

Vi svarer naturligvis ikke kun på spørgsmål angående traktor bagdæk. Kontakt os også gerne, hvis du har spørgsmål til andre veterantraktor reservedele, eller hvis du vil have os til at hente en særlig vare hjem, som du ikke kan finde på vores hjemmeside.